TRADUCERI si TRADUCATORI

0. Lista completa a traducatorilor autorizati din Romania (daca nu esti sigur ca are autorizatie, il poti verifica AICI) se gaseste pe site-ul Ministerului Justitiei (www.just.ro), sectiunea Traducatori.

1. Pentru cei care vor sa gaseasca un traducator sau sunt traducatori si vor sa isi promoveze gratuit serviciul, pot utiliza SECTIUNEA TRADUCATORILOR DIN DSCLEX.

2. PORTALUL DE TRADUCERI cu articole, softuri, sfaturi, promovare gratuita pentru traducatori si translatori, joburi pentru acestia – un director intreg numai pe acest subiect. Imi place sa citesc despre fiecare limba si chichitele ei!

3. ProZ.com – este un director cu si despre traducatori si translatori, unde poti gasi un job sau poti cauta un astfel de profesionist, unde poti discuta pe forum cu colegi de breasla, unde poti gasi soft-uri si alte unelte pentru cei care practica aceasta meserie. Forumul si prezenta pe acest forum este absolut impresionant. Nu glumesc.

4. Aatranslations, firma multinationala – pentru freelanceri si cei care vor sa colaboreze cu aceasta companie, se pot inscrie AICI.

Reclame

Spune-ti parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: